Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Adresa de email
Machiaj

Cu machiaj sau nu în zilele însorite!?

72a34f3be76663433f1b328a62833db5

Ţi-am pregătit 5 tipuri de machiaj pe care le poţi adopta, în funcţie de culoarea ochilor, forma feţei sau culoarea tenului.

Cum ar trebuie să arate machiajul de vară?

Răspunsurile sunt diferite în funcţie de momentul zilei când acesta este aplicat.


1. Pentru zi puteţi alege machiajul minimalist sau pe cel baby- doll. Machiajul minimalist îţi pune în valoare frumuseţea naturală şi ne dă puţină bătaie de cap, dat fiind faptul că se folosesc puţine produse cosmetice şi în cantităţi mici. Astfel după aplicarea bazei de machiaj, se poate folosi doar un strat foarte subţire de mascara şi un balsam ce păstrează nuanţa naturală a buzelor. Puţin roz în obraji, puţin roz pe buze şi mai multă mascara neagră pe gene – aceasta este baza machiajului de tip baby doll.

2. Pentru seară  puteţi încerca un  machiaj retro glamour, cu buze în nuanţe de un roşu aprins şi cu un machiaj subtil al ochilor. Atenţie însă la sprâncene: acestea trebuie să fie de o grosime medie. Şi tot pentru seară se poate alege un machiaj discret smokey eyes – realizat în tonuri de maro sau gri închis – sau un machiaj smokey eyes puternic.

e45b55bbb6de07c0f7c25adbc9abffe3

3. O alta tendinţă în acest sezon o reprezintă „Smoky eye“ violet şi culori neon pe pleoape. Modelul de machiaj cunoscut drept „smoky eyes“, când ochii sunt conturaţi cu farduri în nuanţe foarte închise, se axează de această dată pe tonuri de violet, apropiate de cele ale strugurilor negri, în stilul propus de Vera Wang, mai potrivit pentru machiajul de seară. Pe de altă parte, Derek Lam a optat pentru liliachiu, o variantă îndrăzneaţă recomandată de editorii „Harper’s Bazaar“ în machiajul de zi.

da25d9957a0a22adbf45512443de521b

4. Senzualitatea are buze roşii. Femeile îndrăgostite de clasicul ruj roşu au motive de bucurie, pentru că această tendinţă revine în cărţi, în condiţiile în care pentru toamna şi iarna lui 2014/2015 s-a pus accentul pe machiajul ochilor. Nuanţele variază de la roşu-oranj la Missoni, până la roşu-sângeriu, în cazul Zac Posen, sau vişiniu la Dolce&Gabbana şi Topshop Unique. Indiferent de alegerea nuanţei potrivite, machiajul ochilor va fi unul cât mai simplul, în contrast cu bogăţia coloristică a buzelor.

red-lipstick-trend-makeup-application

5. Machiajul natural. Nu este pentru prima oară când am avut ocazia să vedem manechine nefardate, în culise, dar este prima dată când am avut prilejul să le vedem defilând fără pic de machiaj, la iniţiativa lui Marc Jacobs. Probabil că în acest sezon, cuvintele cel mai des întâlnite în cazul specialiştilor în machiaj au fost «natural», «minimalist» şi «real»“, după cum punctează editorul de modă Lisa Niven pentru ediţia britanică a publicaţiei „Vogue“.

1D138F9B7BBE9B8E3000B1E05C37CD40

6 Comments

Cele mai citite articole

To Top

Fii mereu în voga

Primește cele mai noi și interesante articole, direct în inbox.
Adresa de email
Secure and Spam free...