Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Adresa de email
Fashion

Alegerea costumului de baie: sfaturi şi tendinţe pentru vara 2018

imag 4

Orice femeie îşi doreşte să arate foarte bine atunci când este la plajă sau la piscină. Fireşte că unele se simt complexate de corpul lor şi se întâmplă să rateze distracţia din cauza acestui lucru.

Atunci când optaţi pentru plajă sau piscină grijile sunt legate în special de: protecţia solară şi alegerea costumului de baie. Şi în cazul femeilor gravide se întâmplă acelaşi lucru întrucât ele ar trebui să aibă grijă în ceea ce priveşte expunerea la soare. Nu trebuie să fie exagerată pentru a nu creea stări de predispoziţie.

Pentru protejarea de razele UV este indicat a se folosi cremele de protecţie solară. În cazul în care vă confruntaţi, în urma expunerii la soare, cu arsuri ale pielii, cel mai bun remediu care trateză posibilele probleme rezultate după ce aţi făcut plajă, este uleiul de cocos. Datorită multiplelor proprietăţi pe care le are, uleiul de cocos hidratează pielea, îi conferă un aspect sănătos şi ajută la cicatrizarea rapidă a arsurilor de piele. Mai mult decât atât, masarea pielii cu uleiul de cocos ajută şi la reducerea stresului.

Alegerea costumului de baie devine o problemă pentru fiecare femeie. Cu toate ne dorim să fim cât mai lejere şi sexy atunci când mergem la plajă sau piscină. Soluţia o găsim dacă ştim unde, ce să căutăm şi pe ce sfaturi să ne bazăm.

Ca femeie este bine să fii la curent cu tot ceea ce se poartă în funcţie de sezon/an. De pildă, anul acesta se poartă culorile vii (atunci când vorbim despre vestimentaţie). Această tendinţă rămâne valabilă şi în cazul costumelor de baie. Pentru a alege costumul de baie perfect şi care să ţi se potrivească trebuie să ţii cont de forma corpului tău şi să ţii cont de sfaturile stiliştilor.

Femeile cu forme tind să îşi facă cee mai mari probleme atunci când trebuie să meargă la plajă. Motivul fiind ,, ruşinea,, de a se expune în costum de baie pentru că nu sunt slabe. Acesta este un mit fals. Şi pentru ele există o soluţie: alegerea costumului de baie perfect, chiar dacă au forme. În cazul celorlalte femei, şi ele ar trebui să fie atente atunci când îşi aleg costumul de baie dacă vor să se simtă cât mai bine şi să arate cât mai bine, desigur. Sfaturile persoanelor care sunt în măsură să îşi exprime astfel de opinii chiar ajută.

     Iată câteva sfaturi legate de alegerea costumului de baie – în funcţie de modul cum arată corpul tău

Odată ce veţi respecta aceste sfaturi, nu o să vă mai plângeţi atunci când va trebui să vă cumpăraţi costumele de baie. Plus că orice femeie inteligentă ştie cum să se pună în valoare dacă ţine seamă şi de sfatul stiliştilor.

Alegerea costumului de baie, dacă ai sânii mari

   Femeile cu un bust destul de generosîn cazul lor, lucrurile sunt destul de clare. Ne referim la femeile care au sânii mari şi au nevoie de ceva  mai mult suport. Indicate sunt costumele de baie care au burete şi cupele modelate astfel încât să susţină sânii. Ar trebui evitate franjurile sau alte ornamente de pe sâni. Ca mărime, sutienele ar trebui să aibă de regulă aceeaşi mărime ca sutienul care este purtat în mod normal.

Alegerea costumului de baie , dacă ai sânii mici

Femeile cu sânii miciîn acest caz sânii mici necesită mai puţin suport, motiv pentru care puteţi căuta modele de costume de baie care au o acoperire minimă şi diverse detalii:ornamente pentru a da iluzia unui bust mai mare, volane. Poţi opta pentru sutienele cu formă de triunghi crează iluzia de sâni mai mari, la fel o fac și sutienele cu imprimeuri îndrăznețe, cu modele deosebite sau cu volănașe. O altă soluție pentru a crea impresia că ai sânii mai mari sunt sutienele cu push-up, care pot fi găsite și la costume de baie. Partea bună pentru faptul că dacă ai un bust mic atunci poţi purta sutiene fără bretele şi fără burete. Astfel bronzul va fi mai uniform şi te vei simţi şi mult mai atrăgătoare.

imag 7

Ce costum de baie trebuie să cauţi, dacă ai forma corpului atletică?

Femeile care au corpul atletic – ele au foarte puţine forme, sunt slabe şi ,,drepte,,.

Optează pentru un sutien cu imprimeuri îndrăzneţe, astfel vei avea un plus de aer feminin. Slipul, cu cât va fi mai mic, cu atât fundul va fi mai bombat şi mai sexy. Această alegere este numai bună pentru o relaxare la plajă.

Alegerea costumului de baie, dacă ai burtică

Femeile care au burtică şi vor să şi-o ascundăîn cazul lor, forma corpului este  asemănătoare cu cea a unui măr. Femeile cu o astfel de siluetă au tendinţa de acumula mai repede kilogramele în zona superioară a corpului, în zona abdomenului sau a şoldurilor.  Stiliştii ne sfătuiesc în a alege  costumele la care slipurile au talie înaltă sau costumele cu o singură piesă. Aşa o să daţi impresia că sunteţi mai slabe şi veţi fi şi mult mai atrăgătoare întrucât o să vă simţiţi confortabile. Partea proastă va fi că bronzul nu va fi uniform. De înţeles este că se doreşte a se ascunde ceva: kilogramele în plus. Dacă nu există un complex atât de mare legat de modul cum arătaţi puteţi alege un costum de baie (în culori deschise) format din 2 piese.

Trucuri şi sfaturi pentru a găsi costumul de baie perfect, dacă eşti gravidă

În cazul femeilor gravide – costumul de baie trebuie să fie unul cât mai lejer astfel încât viitoarea mămică să se simtă cât mai confortabilă. Unul dintre criteriile de bază este forma şi mărimea sânului. Pentru sânul mic şi mediu (cupe B-C)  potrivit este  un costum de baie cu cupele triunghi, decolteu în “V”, care se leagă după gât. Pentru sânii de mărime medie spre mare (cupele C-D), puteţi opta pentru un costum de baie care are bretele pe umeri, dar se poate lega şi după gât, cu decolteu rotund şi sistem de susţinere a sânilor mereu în creştere. Pentru sânii mari (cupele E-G), cel mai potrivit ar fi costumul de baie cu decolteu rotund şi cu bretele pe umeri, dar mai groase.

imag 8

V-aţi gândit şi la cum puteţi părea mai slabă în costumul de baie? Interesant nu? Am găsit câteva sfaturi de care ar trebui să ţinem cont. Chiar dacă de multe ori consideri că silueta ta nu este pregătită pentru sezonul estival, ar cam trebui să renunţi la aceste gânduri deoarece există diferite moduri prin care poţi arăta mai slabă în costum de baie.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să pari mai slabă fără prea mult efort:

1) Poziţia corpului să fie dreaptă: postura greşită a corpului poate da impresia că ai ceva kilograme în plus. Aşadar, spatele să fie drept, capul ridicat, abdomenul puţin încordat şi trageţi umerii înapoi. Impresia lăsată va fi aceea că talia ta este una subţire, iar  decolteul va fi scos în evidenţă.

2)  Alegeţi coafura potrivită pentru plajă: părul să fie prins în coadă sau într-un coc în creştetul capului. Cele două moduri de prins părul vă vor ajuta să păreţi mai slabă la faţă.

3)   Mizarea pe echilibru: sânii tăi vor ieşi în evidenţă prin volanele din zona pieptului, iar şoldurile generoase nici că se vor mai vedea. O să daţi impresia că silueta este sub formă de clepsidră şi nu o să mai păreţi cu forme plinuţe în partea de jos a corpului, ci destul de bine proporţionată.

4) Optează pentru un costum de baie la care slipul este cu talie înaltă, iar sutienul se poate lega în jurul gâtului. Acest tip de costum flatează orice fel de siluetă şi va ascunde eventualii colăcei.

 

COSTUM-DE-BAIE-DOUA-PIESE-FREYA

Acum ca ştiţi  cum sa  arătaţi mai slabe în costum de baie, nu vor mai fi probleme legate de faptul că nu arătaţi perfect la mare sau piscină. Aceste sfaturi dacă sunt urmate cu grijă, vor fi urmate de aprecieri în legătură cu silueta pe care o aveţi.

Ţinând cont de aceste sfaturi şi fiind mereu la curent cu ceea ce se apare nou în modă, cu siguranţă garderoba dumneavostră pentru plajă va conţine piesele care vă vor avantaja silueta (indiferent de forma corpului).

 

Sursă foto: 1, 2, 3, 4

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Costumul de baie – alegerea potrivită pentru plajă – Ghidul Frumuseții

  2. Pingback: Sfaturi şi tendinţe în alegerea costumului de baie, dacă ai sânii mici – Despre frumusete

  3. Pingback: Alegerea costumului de baie, dacă ai forma corpului atletică | frumușica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite articole

To Top

Fii mereu în voga

Primește cele mai noi și interesante articole, direct în inbox.
Adresa de email
Secure and Spam free...