Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Adresa de email
Life style

Cadouri UTILE de Crăciun

cadouri utile de craciun

Crăciunul se apropie, iar pregătirile pentru venirea Noului An sunt în toi. Chiar dacă suntem atât de cuprinşi de  griji sau responsabilităţi care ne solicită, nu trebuie să uităm de momentele care ne bucură viaţa. Nici pe cei din jur să nu îi neglijăm. Aceştia sunt importanţi pentru noi şi ne aduc zâmbete, linişte şi bucurie. Aici ne referim la familie, părinţi, partenerii de viaţă şi mai ales copiii.

Cadourile de Crăciun sunt la mare căutare în această perioadă. Şi nu, nu facem cadouri cu scopul de a primi, ci dăruim din suflet, cu drag şi simpatie pentru oamenii de lângă noi.

Dacă sunteţi în dubii legat de ce cadouri aţi putea să oferiţi iubitului/iubitei de Crăciun, atunci îţi propunem câteva idei care sperăm să vă inspire.

 CADOURI DE CRĂCIUN  PENTRU EA

#1. UN ABONAMENT LA SALA DE FITNESS

În mod cert va fi o surpriză plăcută. După zilele obositoare de la birou, câteva momente de relaxare şi răsfăţ sunt binevenite pentru orice femeie. Va simţi cât de importană este starea ei de bine pentru partenerul ei şi se va simţi mult mai iubită şi preţuită. Aşa că, bărbaţilor, ce mai aşteptaţi?

#2. CADOUL PERSONALIZAT

Dacă vrei sa ii dăruiești ceva cu adevărat unic, atunci cea mai bună soluție o reprezintă cadouri personalizate. Fiind niște ființe mai sensibile, femeile se dau în vânt după ele, fiindcă prin acestea le demonstrezi partea ta romantică, pe care ele o adoră! Arată-i cât de mult ții la ea, dăruindu-i un glob foto personalizat sau gravează-i un mesaj de dragoste pe o placă de argint în formă de inimă. O altă idee reprezintă un puzzle cu poza voastră.

Fii sigur că un astfel de cadou va rămâne în inima ei pentru totdeauna!

Oferind cadouri personalizate care imbina aspectul practic cu acel "ceva" caracterizator al persoanei careia ii este dedicat, vei trezi amintiri placute in sufletul lor.

# 3. UN BUCHET DE TRANDAFIRI ŞI UN MESAJ

Un astfel de gest va fi un gest te va stârni emoţii mari. Femeile adoră astfel de cadouri. Trandafirii sunt simbol la dragostei, iar pe un bileţel îi poţi scrie orice mesaj doreşti pentru ca ea să se simtă recucerită.

#4. O PLITĂ USB

Partenera ta de viaţă este copleşită după ciocolata caldă cu lapte sau cafeaua de dimineaţă? Atunci un astfel de cadou îi va plăcea cu siguranţă. Plita USB este la îndemână şi poate reprezenta un accesoriu simplu, util şi frumos.

plita USB

#5. KIT DE FRUMUSEŢE

Sănătatea şi îngrijirea corporală se află pe lista priorităţilor unei femei. Cosmeticele şi mai ales produsele naturiste sunt de nelipsit. Un kit de frumuseţe compus din uleiuri naturale (cocos, ricin, argan) pentru păr, unghii şi corp va fi o alegere reuşită. Cu siguranţă iubita ta va fi extrem de mulţumită când va observa că şi bărbaţii se pricep la astfel de cadouri.

 kit frumusete 2

#5. PĂTURĂ ÎMPLETITĂ DIN MERINOS

Există acum o nebunie pe internet cu păturile împletite din lână de merinos. Acestea sunt foarte pufoase, plăcute la atingere și lucrate manual. Partenera ta cu siguranță va iubi așa ceva, este o piesă deosebită de design, dar și utilă în zilele reci.

 

 

CADOURI  DE CRĂCIUN PENTRU EL

Când vine vorba despre cadourile pentru bărbaţi, este greu de ales, de hotărât. Cu toate acestea, noi îţi dăm ceva idei pentru a putea face surprize atent alese.

#6. SET DE BĂRBIERIT

Bărbaţii adoră ustensilele de bărbierit. Sunt utile şi de nelipsit. Fac parte din setul de ingrijire personal, aşa că un astfel de cadou va fi de bun augur. Tot ce trebuie să faceţi este să fiţi atente la calitatea setului de bărbierit ales. Cu cât este mai bun bun, cu atât va fi mai rezistent.

#7. UN CEAS

Simbol al eleganţei, ceasul va fi mereu o alegere reuşită. Bărbaţii adoră ceasurile, în special  cele metalice. Chiar dacă se întâmplă ca partenerul vostru să mai aibă încă un astfel de accesoriu, nu îţi face griji, colecţia de ceasuri, mai ales la bărbaţi, a devenit o modă. Poţi alege cu încredere un astfel de cadou de Crăciun.

 

ceas cadou

#8. BAR GLOB PĂMÂNTESC

De ce un bar glob? Pentru că te-ai întrebat ce surpriză să-i faci lui de Crăciun, iată o idee. Un bar glob pământesc. Orice barbat îşi doreşte în secret un băruleţ, o colecţie de sticle frumos aşezate pe un suport mobil cu care să se mândrească. Aşadar,  chiar ar fi o surpriză.

#9. CUIER ÎN FORMĂ DE MÂNĂ

Cuierul în forma de mână poate fi un cadou potrivit de Crăciun pentru iubit indiferent de zodie pentru că mai toţi bărbaţii tind să-şi arunce hainele aiurea când ajung acasă. Alege un cuier inedit, în formă de mână. Poate aţa îl va tenta să încerce ’’puterile’’ mâinii cuier cu haina, sacoul, fularul…

cueir in forma de mana

#10. UN PARFUM 

Potrivit pentru cine? Doamnele care îşi cunosc suficient de bine partenerul pot apela la gusturile lui în materie de parfum pentru a-i face acestuia o surpriză plăcută cu ocazia Crăciunului. Poţi fie să îi achiziţionezi brand-ul preferat, fie să îl surprinzi cu ceva nou, dar dacă optezi pentru cea de-a doua sugestie, ai grijă să respecte aroma care ii place în mod normal. Dacă preferă parfumurile dulci, nu opta pentru o aroma dură şi puternică.

Fă alegeri inspirate şi ai grijă la modul cum oferi cadoul. Contează mult emoţia cu care surprinzi persoana iubită!

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Tu ce cadouri oferi de Crăciun? – Ghidul Frumuseții

  2. Pingback: O plită USB, cadou de Crăciun pentru EA – Despre frumusete

  3. Pingback: Cadouri UTILE de Crăciun pentru EL şi EA | frumușica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite articole

To Top

Fii mereu în voga

Primește cele mai noi și interesante articole, direct în inbox.
Adresa de email
Secure and Spam free...