Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Adresa de email
Machiaj

10 tendinţe ciudate de frumuseţe pentru anul 2018

Anul acesta vine cu idei noi în materie de frumuseţe. Am putea spune chiar că tendinţele de machiaj sunt realmente ciudate, dar memorabile pentru orice femeie. Dacă vrei să fii frumoasă, important este să îţi doreşti asta. A investi în îngrijirea personală, a apela la orice truc de frumuseţe înseamnă mult respect de sine şi că mereu vrei să radiezi, din ce în ce mai mult chiar.

În 2016 au existat multe tendinţe de frumuseţe şi pe cât de ciudate, pe atât de frumoase. De la Marcatorul curcubeu, la buze overlining à la Kylie Jenner. A fost cu siguranţă un an memorabil pentru frumos!

Prin acest articol aducem în faţa ta tendinţe ciudate de frumuseţe la capitolul machiaj, manichiură. De pildă, experţii în make up susţin că orice detaliu contează: sprâncene, gene, forma buzelor, privire. Puţină atenţie la tendinţe şi o să străluceşti. Fii mereu în pas cu moda!

Venim în ajutorul tău cu cele mai îndrazneţe tendinţe de frumuseţe pentru acest an.

1. Ochi “împodobiţi/decoraţi”

Ȋn prezentările de modă se pune accent pe aplicarea bijuteriilor în jurul ochilor” experţii în make up susţin că se poartă aceste “explozii mici de pietre colorate la colțurile exterioare ale ochilor sau de-a lungul liniei genelor’’. Cu siguranţă nu vei trece neobservată. Deşi s-ar putea să nu fie un look de zi cu zi, dar cu siguranță, va părea unul foarte distractiv!

poza ochi colorati

 

2. Părul umed

Kristine Cruz, Senior Makeup Artist la Antonio Prieto Salon, ne spune: “Un trend care va prinde foarte bine în 2017, este părul umed – aşa cum am văzut şi în prezentarea de modă primăvară-vară de la Altuzarra – inspirat de campaniile anilor ’90 recunoscute pe plan mondial. Părul umed şi sexy este întotdeauna în trend, e de vară. Părul ciufulit purtat pe plajă a luat o tentă modernă, cu un aspect netezit, [făcându-l] ușor de purtat pe stradă.” Orice lucru care aduce un omagiu campaniilor mari din lume din anii ’90, este foarte cool, după părerea mea.

 par umed

3. Fard curcubeu

Fie ca sunteți fani sau nu, există o mulțime de culori în care puteți investi în acest an. Deși pleoapele colorate sunt mai potrivite pentru sezoanele de primăvară / vară, în realitate, ele dau viață ținutelor pe care le purtați, indiferent de anotimp. În 2017 nu ar trebui să ai nici o mustrare în ceea ce privește unele culori îndrăznețe, pasteluri sau chiar unele nuanțe metalice superbe.

fard curcubeu

4. Contur puţin, mai multă evidențiere

Atunci când vrei să-ți evidențiezi anumite zone ale feței, îți vei deschide tenul și vei străluci fără prea mult efort, așa că nu mai este necesară conturarea aceea puternică, ci una discretă.

 mai putin contur

5. Produsele naturiste, aliatul frumuseţii

Tendințele de frumusețe din 2017 pun foarte mult accentul şi pe produsele naturiste. Uleiurile naturale ajută la curăţarea feţei oferind un aspect mai sănătos. Uleiul de cocos poate fi o alegere potrivită. Nu conţine substanţe toxice şi nu dăunează pielii. Dacă ai un ten problematic, atunci poţi apela la o cremă ce conţine extract de salcie, şi anume Crema Akneo. Tratează orice imperfecţiune a tenului făcându-l mult mai proaspăt şi sănătos.

6. Blush discret

Adaugă blush-ul la ochi. Aşa îţi vei menţine frumuseţea obrajilor, insă la ’’volum minim’’anul acesta. Utilizează şi produse de iluminare uşoare. Vei fi pe cât de discretă, pe atât de frumoasă.

blush discret

7. Sprâncene pigmentate prin tehnica microblading

O tendinţă ciudată, dar în vogă pentru anul 2017. Dacă nu eşti o norocoasă să ai niște sprâncene dese sau arcade perfecte, tatuarea semi-permanentă a sprâncenelor poate fi o alegere potrivită pentru tine. Te va scuti de timpul petrecut dimineața în fața oglinzii, în încercarea de a-ți contura sprâncenele perfecte.

sprancene tatuate

8. Ojă hidratantă pentru unghii

Aceasta va deveni un trend major în 2017, și cu siguranță foarte multe femei abia așteaptă să o folosească. În fond, cine nu-și dorește o ojă care să nu provoace daune unghiilor, ci să le hrănească în schimb? Pentru sănătatea unghiilor şi creşterea lor se recomandă uleiul de ricin. A devenit produsul naturist preferat pentru toate doamnele şi domnişoarele.

oja unghii

9. Smokey eyes colorați

Uită de trend-ul clasic smokey eyes cu mult negru și auriu! În 2017, scoate-ți ochii în evidență adăugând o nuanță de albastru sau violet. De asemenea, pentru un machiaj smokey eyes colorat, poți opta și pentru nuanțe de verde închis mai degrabă decât negru, căci verdele va evidenția mai mult culoarea ochilor tăi. Crezi că ţi s-ar potrivi un astfel de machiaj?

smookey eyes

10. Buze excentrice

Îndrăzneşte să îţi evidenţiezi buzele cu nuanţe de roz sau mov. Modelele prezente pe catwalkul unor mari designeri, precum Fendi, ne arată că trebuie să străluceşti, iar buzele tale pot fi minunat evidențiate cu rujuri cu irizații aurii sau glossuri cu sclipici argintiu.

buze excentrice

Acum știți care vor fi cele mai mari tendinţe de frumuseţe din 2017 şi puteți experimenta un look cu totul nou!

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Trend-uri ciudate de frumuseţe pentru 2017 – Ghidul Frumuseții

  2. Pingback: Despre frumusete

  3. Pingback: Tendinţe ciudate de frumuseţe pentru anul 2017 | frumușica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite articole

To Top

Fii mereu în voga

Primește cele mai noi și interesante articole, direct în inbox.
Adresa de email
Secure and Spam free...