Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Adresa de email
Life style

Vacanţe cu dragoste

valentine s day

 

Te-ai gândit ca de Valentine’ s Day să îţi surprinzi iubitul sau iubita cu o vacanţă de neuitat? Pentru a sărbători dragostea în această zi ar fi ideal să consulţi de pe acum ofertele pentru destinaţiile turistice atât din România, cât şi din străinătate. Pe 14 Februarie poţi sărbători iubirea cum doreşti. Ţii cont de pasiunile şi dorinţele omului iubit şi îl suprinzi cum nu se poate mai frumos. Fiecare cadou este special şi are încărcături emoţionale. Alege o surpriză care să fie de…neuitat.

Acest articol vine în ajutorul tău cu câteva oferte de vacanţe pentru Valentine’s Day. Am făcut o listă cu câteva destinaţii romantice şi sperăm să îţi fie de mare ajutor.

Destinaţii romantice din România, de Valentine’s Day

  Fundata, Braşov

Ştim cât de mult ne poate linşti aerul de munte şi liniştea oraşului de sub poalele Tâmpei. Un sejur (2 zile) de Valentine’s Day la Fundata, Braşov costă în jur de 350 lei/persoană. Cina romantică este inclusă în preţ şi o poţi pregăti aşa cum îţi doreşti pentru ca persoana iubită să fie realmente impresionată.

fundata 1

  Târgu Jiu

Este destinaţia romantică perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților, având în vedere că aici vei găsi celebrele sculpturi ale lui Constantin Brâncuși, printre care și Poarta Sărutului. Ce poate fi mai romantic decât un sărut sub Poarta Sărutului?

targu jiu colaj

Destinaţii romantice din afara tării, de Valentine’s Day

  Hvar & comp, Croaţia

Pentru o vacanţă de neuitat poţi părăsi puţin România şi să optezi pentru o ţară din afară, precum Croaţia. Insula Hvar are oraşe plăcute, vechi, cu străzi înguste şi tihnite; are şi privelişti spectaculoase, şi plaje frumoase, şi hoteluri bune, dar are, mai cu seamă- special pentru îndrăgostiţi – câteva insule împrejur, nelocuite, numai bune pentru excursii in doi.

hvar

  Santorini

Este o destinaţie minunată prin definiţie. Orice cuplu poate găsi aici ceea ce caută: linişte, peisaje mirifice, relaxare, atmosferă idilică şi chiar viaţă de noapte. Pentru 2 zile, cazarea costă în jur de 300 euro de cuplu cu mic dejun şi cină romantică incluse. Fă rezervările din timp pentru momente de neuitat de Ziua Îndrăgostiţilor!

Santorini

  Bruges, Bruxelles

Este imposibil să nu vrei să vizitezi oraşul Bruges, dacă mergi la Bruxelles. Fascinează orice cuplu cu orice colţişor al său pentru că aici totul este de vizitat. În plus, Bruges este considerat “Veneţia nordului”, ceea ce ii dă câteva puncte în plus pentru o destinaţie pentru cupluri, mai ales că îi puteţi descoperi clădirile impresionante la o plimbare cu barca.

bruges

  Paris, Franţa

Oraşul Îndrăgostiţilor. Aşa este denumit de către toţi, în special de cupluri. Nu ai cum să nu vrei să vizitezi Parisul şi să nu îţi declari iubirea în faţa Turnului Eiffel. Dacă până acum nu ai făcut o excursie cu el sau ea în acest loc, atunci ar fi cazul ca să te gândeşti la o ’’escapadă’’ de 2 zile chiar în ’’oraşul iubirii’’. Nu vei avea de ce să regreţi. Anul acesta ofertele nu sunt atât de usturătoare pentru câteva zile de petrecut la un hotel din Paris. Un cuplu poate plăti în jur de 250 euro pentru 2 nopţi de cazare cu mic dejun inclus.

paris, valentine 's day

  Dubrovnik, Croaţia

“Dacă vrei să vezi paradisul pe pămânat, vino la Dubrovnik.” Aşa spunea scriitorul irlandez George Bernard Show despre oraşul de pe coasta Dalmata. Deşi mai rar recomandat ca destinaţie turistică romantică, Dubrovnik are toate calităţile pentru a atrage turişti, inclusiv în luna indrăgostiţilor.

dubrovink

 

  Carmel – California (SUA)

Plimbările relaxante de-a  lungul aleilor umbrite, admirând peisajele ce înfrumuseţează coasta stâncoasă pot fi cheia pentru câteva momente de linişte la malul Oceanului Pacific. Cuplurile care preferă să meargă în Carmel au făcut o alegere mai mult decât perfectă. Este minunat să îţi petreci Ziua Îndrăgostiţilor  la malul oceanului, nu?

carmel california

 

  Veneţia

Pentru o plimbare romantică şi de neuitat cu gondola.Orice cuplu va simţi vibraţia iubirii admirând peisajele care înconjoară oraşul. Linişte, dragoste şi împlinire. Toate acestea se pot resimţi negreşit în astfel de momente. Veneţia are farmecul ei. Puţini sunt cei care rezistă tenaţiei de a nu pleca acolo în vacanţă pentru a-şi sărbători iubirea.

venetia

 

Chiar dacă Valentine’s Day este o sărbătoare împrumutată este împărtăşită de toate cuplurile din lume pe 14 Februarie. Nu uitaţi că iubirea trebuie să ne-o declarăm mereu, nu doar în zilele de 14 respectiv 24 Februarie.

Pentru a fi cât mai orginal/ă gândeşte bine momentul când şi cum să aibă loc o excursie surpriză. Pune totul la cale cu tact şi fă-i chiar tu un scurt bagaj pentru acestă călătorie în doi către o destinaţie de vis.

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Destinaţii cu dragoste, de Valentine’s Day – Ghidul Frumuseții

  2. Pingback: Unde mergi în vacanţă de Sfântul Valentin? – Despre frumusete

  3. Pingback: Vacanţe cu dragoste, de Valentine’s Day | frumușica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite articole

To Top

Fii mereu în voga

Primește cele mai noi și interesante articole, direct în inbox.
Adresa de email
Secure and Spam free...