Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Adresa de email
Life style

10 lucruri pe care femeile le adoră la bărbați

Femeile se cred independente in ziua de azi, se vor a fi puternice si ambitioase si declara sus si tare ca nu au nevoie de barbati sa le ajute la multe treburi zilnice. Dar toate ajungem sa ne indragostim, iar la sfarsitul zilei oricum ne dorim o imbratisare cu niste brate ferme.

De cele mai multe ori, iubirea care te “loveste” nu tine cont de nicio clasificare. Nu poti sa-ti alegi partenerul de viata la fel cum iti faci cumparaturile intr-un supermarket. Nu exista calitati “la pachet”. Iti placeau brunetii? Ghinion – te-ai indragostit de un blond. Te dau pe spate tipii super seriosi? Ei bine, cel care – nu se stie prin ce mister – ti-a rapit inima, e un glumet. De ce se petrece asa?

Acest articol e despre ce le atrage pe femei, ca anume au barbatii cu popularitate mare?

1.Corpul

Până şi cel mai slab hipiot are bicepşi. Mâinile lor sunt aproape întotdeauna mai mari decât ale femeilor. Nu contează cât de mare sau cât de mic este un bărbat, el poate mereu să te facă să te simţi mică şi delicată. Venele de pe braţe în ochii unei femei sunt foarte sexy. Părul facial, sigur, câteodată poate zgâria, dar e al dracu de sexy.

2. Abilitatea de a face şi de a înţelege lucruri pe care femeile nu pot

Sunt momente in care ea va dori sa joace rolul unei fiinte plapande. Va ruga sa i se urce lucrurile pe scari sau sa i se deschida un borcan. Sunt lucruri multe pe care ea poate sa si le faca singura, dar adora cand barbatul o rasfata si ii da o mana de ajutor.

3.Partea sensibila

Când un bărbat plânge în faţa unei femei este ca şi când aceasta a câştigat loteria sentimentelor. Lacrimile sunt un semn de intimidate maximă, iar faptul că a lăsat garda jos înseamnă că ţine foarte mult la tine şi că are încredere în tine. Alte lucruri pe care femeile le adoră: când el o trage pe ea aproape pentru o mică îmbrăţişare şi un sărut delicat pe frunte.

4.Mirosul lui

Combinaţia de săpun/gel de duş cu aftershave şi parfum, plus mirosul lui natural creează un fel de parfum unic, ca o amprentă a sa.

5.Tactul lui

A fost demonstrat  ştiinţific că bărbaţii şi femeile gândesc total diferit (dar puteam şi noi să ne dăm seama de acest lucru). Bărbaţilor le plac glumele proaste, fotbalul şi filmele de acţiune, femeilor, shopping-ul, bârfele şi filmele siropoase. Ideea e, că indifert cât sunt de macho, ei ştiu să spună – atunci când chiar îşi dau silinţa – cele mai potrivite lucruri. Acest lucru le înnebuneşte pe reprezentantele sexului frumos.

6.Simțul umorului

Femeilor le place când un bărbat le face să râdă din nimic, cu o glumă bună, sau că funcţiile naturale ale corpului sunt amuzante pentru ei (câteodată şi pentru ele).

7.Instinctul de a proteja

Poate nu e mare lucru dar bărbatul se va poziţiona mereu pe partea exterioară a trotuarului, pe partea cu traficul, că va întinde mereu mâna să o ajute să trecă de o treaptă înclinată sau să o ajute să coboaare din tren. Deşi este perfect abilă să se protejeze singură, e mai bine când ştie că cineva are grijă de ea.

8.Hainele

Femeile adoră să se îmbrace cu hainele bărbaţilor, mai ales cele mari. Cu cât mai mari cu atât mai bine. Hanoracul lui care îţi vine până la genunchi este perfect de stat prin casă. De camasa lui nici nu mai stau sa pomenesc. Gusturile vestimentare difera, oricum, dar va atrage mereu un barbat care este ingrijit, cu simt estetic.

9. Fire calmă și logică

Poate vei spune că e plictisitor şi predictibil dar e bine atunci când eşti cu cineva care este ghidat de logică şi nu de emoţii/sentimente. Chiar dacă  e atât de enervant când el reuşeşte să rămână calm şi sigur pe el când ea are una din cele mai mari crize, e bine pentru că te face să te simţi mai încrezătoare.

10. Pasiunea

Într-o lume ghidată de aparenţe, de aspectul fizic şi nu de valori e draguţ să ştii că el te doreşte chiar şi atunci când ai pe tine cea mai ridicolă pijama, când nu te-ai epilat de 2 zile sau când tocmai îţi iese un coş în frunte. Până la urmă nici ei nu sunt perfecţi. Una peste alta nu suntem aşa diferiţi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite articole

To Top

Fii mereu în voga

Primește cele mai noi și interesante articole, direct în inbox.
Adresa de email
Secure and Spam free...