Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Adresa de email
Life style

Cum îți dai seama că vei avea o relație de lungă durată cu partenerul

Psihologii numesc primul an al unei relații amoroase ”luna de miere”, căci cele mai dulci și mai plăcute zile sunt de regulă la început. Există totuși semne care apar devreme într-o relație și care pot prevesti succesul acesteia.

Obiceiul care poate salva relația de la foarte multe pericole inerente este o comunicare deschisă și bazată pe sinceritate. Atunci când acest obicei este dezvoltat, orice obstacol imprevizibil poate fi rezolvat cu ușurință de către parteneri. Iată și alte semne care prevestesc o relație de durată:

Vă faceți timp unul pentru celălalt indiferent de cât de ocupați sunteți

Lucrul nu se termina niciodata, la birou va fi mereu ceva de facut, dar partenerul tau nu merita sa fie neglijat fara motive serioase pe perioade lungi. Daca ambii va faceti pauze mici doar ca sa fiti aproape cateva minute, atunci e un semn cat se poate de bun.

Vă ascultați unul pe celălalt

Dacă ești atent atunci când celalalt îți povestește ceva, poți descoperi semne care te vor ajuta pe tine se previi o problemă sau un conflict, poti descoperi si lucruri care ii plac sau nu. Daca comunicati eficient, viata voastra va fi mult mai usoara si interesanta. Lasa telefonul si fii atent.

Sunteți deschiși cu preferințele în pat

Plăcerile sexuale nu ar trebui să fie un subiect tabu mai ales într-o relație amoroasă. Dacă sunteți cei mai buni prieteni, așa cum ar fi ideal, nu ar trebui să vă fie rușine să vă arătați unul altuia părțile ”ciudate”. Nimic nu e ciudat, iar fiecare suntem diferiți.

Știi ce ar trebui să faci și ce nu ar trebui să faci atunci când partenereul e supărat

La nervi se pot face si zice multe. Daca va cunoasteti destul de bine, ar trebui sa stiti cum sa reactionati cand celalalt e suparat. Multe cupluri nu isi pot rezolva problema pana nu se calmeaza si au mintea libera amandoi.

Lucrați constant la relație

Cheia unei relații de lungă durată este efortul și munca depusă. Trebuie să învățați de la bun început că o relație e o muncă în curs de desfășurare, așa că nu totul se termină după ce ți-ai cucerit iubitul sau el te-a cucerit pe tine. Intimitatea nu se rezumă doar la sex, ci și la micile detalii cum ar fi ținutul de mână în timp ce sunteți în pat sau pe canapea.

Aveți totală încredere unul în celălalt

Acest aspect poate fi greu de multe ori, mai ales când bagajul trecutului nu e închis cu un lacăt încă de unul sau ambii parteneri. Trebuie ca fiecare să știe că orice problemă are poate conta pe celălalt, iar asta îți va da atât ție cât și lui un sentiment de siguranță de nedoborât. Poți considera asta ca pe un nod ce îți întărește relația.

Vă lăsați spațiu unul altuia fără să vă răniți

Atunci când partenerul tău îți cere spațiu te poate face să te simți rănită sau anxioasă. Cheia pentru a trece peste această etapă înfricoșătoare pentru mulți este să nu iei totul prea personal. Este sănătos să ai spațiu pentru propria persoană atât timp cât și tu, dar și partenerul tău sunteți confortabili.

Vă arătați aprecierea unul față de celălalt

Pe măsură ce vă apropiați de prima voastră aniversare, începeți să vă simțiți confortabil unul cu celălalt. În acest moment mulți parteneri tind să lase relația să se prăbușească uitând s-o întrețină. De exemplu, ca să-ți arăți aprecierea, poți să te oferi să gătești pentru partenerul tău atunci când știi că a avut o zi plină și cel mai probabil nu mai are energie și pentru asta.

Știți cum să treceți peste conflicte într-un mod sănătos

Cuplurile trebuie să aibă o viziune clară despre relația lor, limitele ei și stadiul în care se află. Până la aniversarea unui an ar trebui ca tu să știi ce nevoi și dorințe are partenerul tău și invers. Astfel știți la ce să vă așteptați, știți unde este de lucru și vă cunoașteți punctele forte pe care le puteți folosi mai departe în soluționarea problemelor de cuplu.

Așadar, dacă ești la începutul unei relații și deja îndeplinești alături de partenerul tău semnele menționate mai sus, nu trebuie să te îngrijorezi! Cel mai probabil veți trăi o poveste de dragoste în toată regula.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite articole

To Top

Fii mereu în voga

Primește cele mai noi și interesante articole, direct în inbox.
Adresa de email
Secure and Spam free...