Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Adresa de email
Life style

Idei de cadouri de Crăciun 2018

În fiecare an ne punem aceleași întrebări de sărbătorile de iarnă: Oare ce cadou să mai iau pentru ea/el? A mai apărut vreun trend nou de cadou? Să merg pe ceva sigur sau să risc cu ceva personalizat?

Știm, greu, mai ales dacă e cineva care are de toate, sau pe care o cunoști mai puțin, sau cineva care nu se lasă impresionat ușor.

Iarna asta am hotărât să scriu această listă de cadouri după principiul ”eu ce aș vrea sub brad?” și i-am pus și pe băieții din birou să-mi facă o listă cu ce vor ei cadou.

Idei de cadouri de Crăciun pentru EA:

  • Ceva pe care îl aștept mereu, cu orice ocazie, este un voucher pentru o zi la SPA (sau măcar o jumătate de zi). Să mi se facă masaj, să fiu răsfățată, să fac manichiura, pedichiura, sau poate să stau la piscină, depinde ce cuprinde voucherul. Pentru o femeie e mereu binevenit!

  • Cât de împătimită este de produsele pentru frumusețe iubita ta? Vezi la baie, nu are deja un Foreo în posesie? Dacă nu, ia unul. Este senzația momentului, în cazul în care urmărește o mulțime de blogerițe în domeniu. Este vorba despre îngrijirea tenului la un nivel profesionist, dar acasa.

 

  • Am o prietenă devoratoare de cărți. Mă gândesc că ai și tu una poate. Uită-te prin biblioteca ei și vezi ce citește, biografii sau aventuri, cărți de dragoste sau poate e la medicină și are nevoie de o biblie din aceea imensă pe specialitate. În acest caz, cartea ar fi o idee bună. Personal aș vrea să pun mâna pe cartea lui Michele Obama ”Povestea Mea”. Poți merge și mai departe, dăruiește-i un Kindle să-și pună în el toată biblioteca visată.

 

  • Căsătorită sau nu, femeile își doresc curățenie instant, fără efort. Oftez în gol de fiecare dată când văd în magazin Aspirator robot, care ține casa lună mereu, mai ales dacă ai un animăluț. Tare bună invenția!

  • Ceva recent văzut pe net și vreau nepărat: pătură din fire gigante. Senzaționale. Nu m-aș mai despărți de ea. Și cât de bine arată în pozele de Crăciun. Pătura gigantă decorează casa frumos, te înfășori în ea și gata cu problemele de peste zi.

 

 

 

Idei de cadouri de Crăciun pentru EL:

  • Un pachet cu vouchere mai nebune, pe care el să le poată folosi și să obțină ce scrie pe ele. Cum ar veni, un set de promisiuni alte tale pentru el. V-ați certat? Îți dă voucherul ”Împăcare fără supărare” iar tu ar cam trebui sa respecți treaba asta. Valabilitate un an.

 

 

  • Dacă este iubitor de console de joc, un joc video l-ar bucura cu siguranță. Asta este echivalent cu gențile femeilor, nu-s niciodată suficiente, parcă ar mai merge una. Deci și el vrea mereu un joc nou. Anul acesta e nebunie mare cu Red Dead Redemption II.

  • O altă idee venită de la băieți – o narghilea. Poate fi fumător sau poate să nu fie fumător. Narghileaua nu are nevoie de tutun, ci de amestecuri aromate speciale pentru ea. Merge bine seara cu serialul preferat sau la o întâlnire cu prietenii pe terasa voastră.

 

  • Dacă este un împătimit de mașini, sigur și-ar dori să vadă o cursă de Fomula 1. Cel mai aproape se poate de ajuns pe traseul Hungaroring, Budapesta, 2-4 august 2019. Plănuiți weekend-ul din timp, așa ceva trebuie să vedeți măcar o dată în viață. Biletele deja sunt în vânzare.

  • Daca ai un prieten bărbos, răsfață-l cu un set de îngrijit barba. Cum se dau femeile pe păr cu o mulțime de loțiuni, așa fac și bărbații cu barba lor.

 

Daca știi deja ce trebuie să-i iai partenerului de Crăciun, felicitări! Ai cu o grijă mai puțin 🙂

Sărbători fericite tuturor!

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai citite articole

To Top

Fii mereu în voga

Primește cele mai noi și interesante articole, direct în inbox.
Adresa de email
Secure and Spam free...